Ondernemers opgelet! Meldt u aan voor de wijchensnieuws nieuwsbrief!

Van onze redactie
14 oktober 2015
Graag willen we u op de hoogte houden van voornamelijk nieuwe media. Uw eigen toko kunt u wel runnen, maar wat zijn voor u de voordelen van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram? En ook: wat Periscope en een Ebook voor u kunnen betekenen.

Het zijn allemaal mediamogelijkheden waarmee u uw klantenkring uit kunt breiden en inkomsten kunt genereren. Het belangrijkste is en blijft dat u van u laat horen en zien! Ik ken bedrijven die 4x per dag nieuws plaatsen op Facebook en er wel bij varen. Maar ook menen dat als ze een week ziek of op vakantie zijn er gedacht wordt dat er niets aan de hand is. Het mooie echter is dat je de berichten automatisch vooraf kunt instellen per dag en tijdstip. Het is dus gewoon een kwestie van plannen! Wist u dat?

HGD   Biezen  Bisonder  Snelders Intersport WIjchen

Natuurlijk zullen we tevens onze media aan u presenteren. Wij geloven sterk in de kracht van de video. Ze worden via Google 10/15x beter bekeken dan foto's en tekst. Daarom hebben we speciaal de Actiecommercial bedacht en er al 25 gemaakt voor Wijchense bedrijven. En er staan er weer een paar op de planning! Eigenlijk is het een advertentie in de vorm van een filmpje. In 30 seconden wordt uw bedrijf getoond en een weekaanbieding ingesproken. De kosten vallen reuze mee want u betaalt 150 excl voor de 1e video en daarna 100 excl voor eventueel een nieuwe weekaanbieding! Maar wat kost een normale advertentie in een krant wel niet! Tevens plaatsen we de video op de meest bekeken website van Wijchen en ons product www.wijchensnieuws.nl Ook ontvangt u een link voor plaatsing op uw eigen site.

Tot slot: wilt u de Wijchensnieuwsbrief ontvangen mail dan even naar john@wijchensnieuws.nl.  Tot de volgende keer!

Groet, John Vrolijks, Reflex Reclame, tel. 06-21424309.

Dit bericht delen:

Advertenties