Werkpost Noorderlicht helpt Wijchen!

Van onze redactie
16 oktober 2015
Eind augustus opende Werkpost Noorderlicht haar deuren in Brede School Noorderlicht te Wijchen. De werkpost geeft mensen met een dagbestedingsindicatie, participanten en assistent-medewerkers de mogelijkheid om begeleid te werken en biedt mensen uit de buurt ondersteuning bij activiteiten en hulp bij kleinschalig onderhoud.

Mogelijkheden

Brede school Noorderlicht   In de toekomst wil Werkpost Noorderlicht werk bieden aan acht tot tien personen. De werkzaamheden lopen uiteen van kleinschalig onderhoud in de wijk en rondom Brede School Noorderlicht tot het begeleiden van ouderen naar de supermarkt of bibliotheek. De werkpost verzorgt een uitstekende leerplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ervaringen op te doen en door te groeien naar een betaalde baan.

Samenwerking

Werkpost Noorderlicht werkt binnen Brede School Noorderlicht samen met BSO en TSO De Eerste Stap, Sociaal Wijkteam Wijchen, de Paulusschool, fysiotherapeut Kids2Move, Psychologie Centraal, Wijkvereniging Wijchen Noord en Unit Jong Kind.

Waardering

Werkpost Noorderlicht geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om uit huis te komen en zichtbaar werk te doen voor de wijk. De waardering van anderen voor het werk dat is gedaan, daar doen de medewerkers het voor.

Foto: www.rinusrooversarchitectuur.nl

Dit bericht delen:

Advertenties