Handbal: The Flyers met nieuwe tenues de competitie in

Van onze redactie
16 oktober 2015
"Vanaf begin dit seizoen spelen onze teams in prachtige nieuwe tenues die door diverse sponsors mogelijk zijn gemaakt. De tenues worden gesponsord door Sportcentrum Arcus, Specialiteiten Slagerij Sanders, en Kebro Dak‐ & Timmerbedrijf. Verder is het tenue mede mogelijk gemaakt door: Intersport Snelders Wijchen.

The flyers logo grootThe Flyers komt dit jaar met zeven teams uit in de competitie. Bij de jeugd spelen een E‐team (9‐10 jaar), een gemengd D‐team en een jongens D‐team (11/12 jaar) en een heren A team (17/18 jaar). Bij de senioren nemen we deel aan de competitie met twee herenseniorenteams en één damesseniorenteam.

De Heren 1 komen uit in de eerste klasse van NHV District Oost en de Heren 2 in de tweede klasse NHV District Oost. Daarmee is een belangrijke doelstelling van The Flyers dit jaar verwezenlijkt: met twee heren senioren teams uitkomen in de hoogste klassen van District Oost!

De Dames 1 komen uit in de vierde klasse NHV District Oost. Dit team is eind vorig jaar opnieuw opgestart en bestaat grotendeels uit nieuwe leden. Na een aantal jaren afwezigheid is The Flyers nu ook weer met een damesteam in de competitie vertegenwoordigd. Op zondag 25 oktober worden de tenues gepresenteerd aan pers en publiek. Die middag spelen al onze teams thuis in Sportcentrum Arcus en wordt het een unieke Flyers handbalmiddag.

We willen u van harte uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. U bent vanaf 14.00 uur welkom in de Business‐ruimte van Arcus, alwaar we onder het genot van een drankje kunnen genieten van de wedstrijden die dan worden gespeeld. Tevens zal die middag een foto worden gemaakt van alle Flyers‐teams samen met de sponsors. Dit zal om ongeveer 14.20 uur plaatsvinden. We vertellen u daarna graag meer over onze teams en onze ambities."

flyers shirt1

Dit bericht delen:

Advertenties