Italiaanse beleving bij Lucy Mode

Van onze redactie
17 oktober 2015
Met elegante modeshows, gezellige  muziek, Italiaanse bubbels en hapjes

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober beleeft u een vleugje Italië bij Lucy Mode, door de modeshows van o.a. de Italiaanse merken Armani, Patricia Pepe en natuurlijk ook veel andere mooie merken zoals Marccain, Kapalua, Cambio, Liu Jo, Claudia Sträter, Airfield en Apanage. Dit alles in een Italiaanse setting aangevuld met muziek, Italiaanse bubbels en hapjes. Zaterdag en ook op zondag starten de bijzondere modeshows om 13.30 en 15.15 uur. Naast kleding worden er ook  schoenen, pumps, tassen en sieraden geshowd. De toegang is gratis, evenals het parkeren.

herfst flyer_zonder

Lucy Mode is al vele jaren gevestigd in het buitengebied van Alverna waar u in een schitterend verbouwde boerderij de damesmode in de oude koestal aantreft en de herenmode op de voormalige hooizolder. De kleding die u bij Lucy Mode aantreft, kenmerkt zich als exclusief en behoort toe aan de betere merken. Dus geen rijen van hetzelfde maar met recht unieke topstukken. Het merendeel van de collectie is nieuwe outletkleding, maar u treft ook een interessant assortiment aan dat recent is ingekocht bij de fashioncentra en nog meer. Dit alles tegen wel zeer aantrekkelijke prijzen.
Bij Lucy Mode bent u klant met een grote ‘K’. U krijgt als het ware een ‘personal shopper’ als u er bent. En de cappuccino, thee of een drankje wordt geserveerd aan de ‘stamtafel’ om even met u bij te praten. Al met al: u BELEEFT Lucy Mode.
U kunt uw auto pal naast de entree parkeren zonder gedoe van een kaartje. Wilt u het nog makkelijker?!

Boskant 113, Alverna/Wijchen, www.lucy-dameskleding.nl
Telefoon 024-6451535 / 06-53725054

Dit bericht delen:

Advertenties