Van Schijndel Hoortechniek uniek in hooroplossingen

Van onze redactie
17 oktober 2015
Een gehoorverlies is een complex probleem en is behalve het niet goed horen ook een sociaal probleem. Gehoorverlies ontstaat geleidelijk waardoor men dit in het begin nauwelijks opmerkt. Het wordt meestal merkbaar wanneer men in gezelschap moeite heeft om mensen te verstaan. Men mijdt deze lastige situaties en een sociaal isolement dreigt te ontstaan.

Ieder hoorverlies is uniek en vraagt om een unieke oplossing. Van Schijndel Hoortechniek is gespecialiseerd in het bieden van individuele en onzichtbare hooroplossingen en beschikt over een exclusief assortiment met een ruime merkkeuze.

Van Schijndel Hoortechniek heeft betrokken audiciens met een groot inlevingsvermogen. Zij zijn alle dagen aanwezig, zijn flexibel en werken doelgericht met oog voor detail. Jeroen van Schijndel: “Ons bedrijf heeft afspraken met alle zorgverzekeraars en u kunt er zonder voorschrift direct terecht.  Afhankelijk van uw klachten kan een doorverwijzing naar een medisch specialist noodzakelijk zijn. We leveren uitsluitend A-merken en hebben een uitgebreid assortiment waarbij we altijd up-to-date blijven als er nieuwe ontwikkelingen op de markt zijn.”
Zorgverzekeraars vergoeden een basisoplossing voor 75% en met een aanvullende verzekering tot bijna 100%. Van Schijndel Hoortechniek heeft alle mogelijkheden om een hoortoestel aan te laten sluiten bij uw wensen. Een unieke oplossing met een vergoeding waar u recht op heeft. Jeroen besluit: “Kijk voor meer informatie ook eens op www.vanschijndelhoortechniek.nl of kom langs in onze winkel in Wijchen (Burchtstraat naast ING bank).”

Van Schijndel Hoortechniek, Burchtstraat 19, Wijchen, 024-6637311

Dit bericht delen:

Advertenties