Gouden, zilveren en bronzen kazen bij ’t Kaashuis in Zuiderpoort

Van onze redactie
18 oktober 2015
’t Kaashuis is er voor al uw overheerlijke Hollandse kazen, buitenlandse kaasspecialiteiten, vele olijven, delicatessen en altijd vers gebrande noten. Frank Wennekes en René Poot met medewerkers laten u graag meebeleven in een wereld van smaak en genieten.

Iedere week zijn er allerlei proeverijen in ’t Kaashuis, waar een huiselijke, vriendelijke ongedwongen sfeer wordt gecreëerd. Binnenkort is er, in samenwerking met Mitra-slijterij Zuiderpoort een bokbier- en kaasproeverij en later in november een uitgebreide boerenkaasweek met een wedstrijd ‘raad het gewicht’ van een grote Jumbo boerenkaas en win een Zwitserse kaasfondueset t.w.v. € 75,-.
Bij ’t Kaashuis zijn de vermaarde en bekroonde stompetorenkazen te koop: de gouden-bekerwinnaar voor lekkerste belegen kaas, de zilveren-bekerwinnaar voor lekkerste minder vette kaas en de bronzen-bekerwinnaar voor lekkerste jong belegen kaas, dus volop prijzensheerlijke kazen. Kom proeven in het gezelligste winkeltje in het gezelligste straatje van Wijchen. Proeven is beleven en genieten.

www.tkaashuis.nl. Winkelcentrum Zuiderpoort, 024-6634889

Dit bericht delen:

Advertenties