Afslankactie bij Schoonheidsinstituut Mariëlle

Van onze redactie
18 oktober 2015
Slanker, strakker en gladder met Formostar   

Op zoek naar dé manier om duurzaam gewicht en centimeters te verliezen? Maak dan een afspraak bij Schoonheidsinstituut Mariëlle in Balgoij voor een Formostar Infrared Body Wrap. Tevens dé perfecte behandeling voor een fit gevoel, ontgifting en pijnbestrijding.

Al ruim zeventien jaar is Schoonheidsinstituut Mariëlle een begrip in de regio. In haar prachtige, landelijk gelegen schoonheidssalon, aan de voet van de oude toren van Balgoij, biedt eigenaresse Mariëlle Jansen haar cliënten diverse schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, natuurlijke huidverjonging, (diabetische) pedicure en lichtontharing. “Daarnaast komt een groot deel van mijn clientèle speciaal voor de Formostar Infrared Body Wrap, een behandeling met infrarood afslankbanden die weldadige ontspanning bieden voor lichaam en geest.”
De Formostar Infrared Body Wrap biedt meerdere voordelen. Zo wordt deze behandeling met succes gebruikt voor gewicht- en centimeterverlies met een duurzaam resultaat omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. “Met Formostar verbrand je maar liefst 1200 calorieën per uur en wordt je metabolisme versneld. Dat maakt het tot de ideale manier voor algehele gewichtsafname en het bestrijden van vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.” Daarnaast is Formostar ook zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. “Daardoor helpt het ook pijn te verlichten en zorgt het ervoor dat de spieren en gewrichten soepeler en  flexibeler worden.” Zo kan de Formostar Infrared Body Wrap onder andere verlichting bieden bij reuma en artritis.

Actie: Formostar, ter kennismaking: nu voor € 39,50

Formostar Herstaanbieding: kuur van 10 behandelingen
van € 295,00 nu voor € 199,00
Nu met gratis Payot kennismakingsgezichtsbehandeling t.w.v. € 29,50

GELDIG T/M 15 NOVEMBER 2015

Schoonheidsinstituut Mariëlle, Torenstraat 18A, Balgoij
024-6417768 / 06-20727431, www.instituut-marielle.nl 

Dit bericht delen:

Advertenties