Hockey: Wisselvallig MHC Wijchen Heren 1 kan deze week geen punten bijschrijven

19 oktober 2015
Bomeer bleek voor MHC thuis in Wijchen te sterk. Al vroeg in de eerste helft kwam Boxmeer uit een strafcorner op voorsprong.

Na dit moment kwam thuisploeg Wijchen beter in haar spel en kwam het op gelijke hoogte. Koen Jacobs sleepte na de eerste uitloop omzeild te hebben strak in het net. Toch werd er niet met een gelijke stand gerust. Boxmeer kwam voor de tweede keer op voorsprong na een succesvolle strafcorner.

De tweede helft had sterke overeenkomsten met de eerste helft. Boxmeer scoorde wederom snel, waarbij de marge twee werd.

Kort daarna werd het zelfs 1-4, toen Boxmeer een counter uitspeelde en scoorde. Wijchen kon nog iets terugdoen doordat Lars Wortelboer zijn eerste doelpunt maakte. Een sterke eindfase volgde, maar Wijchen kon niet meer scoren. Eindstand: 2-4.