Belangrijke wijzigingen in het programma van Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
19 oktober 2015
Ontbijten met Dolfje Weerwolfje en uit je dak met U2

Twee belangrijke wijzigingen in het programma van Theater ’t Mozaïek:

In plaats van U2NL komt de tributeband U24U2 naar Wijchen op zaterdag 28 november. De band U2NL is helaas gestopt en hun tour is geannuleerd. Gelukkig heeft het theater een vervangende band geregeld die minstens zo goed is, maar misschien nog wel beter! U24U2 legt de nadruk op het zo exact mogelijk weergeven van de sound, de show en de energie die zo kenmerkend zijn voor U2.  Met als belangrijkste doelstelling: KNALLEN!

Alle hits van 1978 tot nu passeren de revue. Daarmee is een concert van U24U2 een feest der erkenning, van meezingen, van dansen en vooral... genieten. Van elegante, “kleine” nummers tot songs waar alle registers open gaan. Want los gaan, dat kan zanger Erwin Weening (inderdaad, broer van de welbekende tv-presentator Dennis Weening) wel. En hij neemt het hele publiek mee! Kaarten voor dit staconcert zijn nog te koop via www.mozaiekwijchen.nl.

Paul van Loon fotograaf Manisha van Loon

En Paul van Loon speelt op zondag 17 april 2016 zijn theatershow “De kunst van het lezen” niet om 14.30 maar om 11.30 uur. Dit omdat hij ’s middags naar de première van de musical Dolfje Weerwolfje moet. Het leuke van de verplaatsing naar de ochtend is dat we in onze foyer oftewel de Huiskamer van Wijchen voorafgaand aan de voorstelling een heel bijzonder ontbijt organiseren. Tegen een kleine meerprijs kunnen de theatergasten die ochtend vanaf 10.00 uur ontbijten met Dolfje Weerwolfje, en natuurlijk mag iedereen dan met Dolfje op de foto!  Ook Paul zelf schuift nog eventjes aan bij het ontbijt en zal na afloop van de voorstelling de boeken signeren van alle aanwezige fans. Onder iedereen die voor 1-1-2016 kaartjes boekt voor deze voorstelling verloot Theater ’t Mozaïek mooie prijzen: gratis ontbijten, boeken van Paul van Loon of een gratis theatervoorstelling. Ga dus snel naar www.mozaiekwijchen.nl om kans hierop te maken. Foto: Manisha van Loon.

Dit bericht delen:

Advertenties