Dit was het tuinseizoen 2015 van volkstuinvereniging “Hof van West “

Van onze redactie
20 oktober 2015
Het is alweer oktober en het groeiseizoen is nu echt voorbij. Er kan nog wel wat laatste groente en bloemen geoogst worden, maar zodra het  ’s nachts gaat vriezen is het voorbij. Wel blijven de wintergroenten nog staan.

"We kijken terug op een rustig seizoen. Door het koude voorjaar kwam het groeiseizoen laat op gang, maar dat werd later wel weer goed gemaakt. Zo gaat elk seizoen weer anders.

Traditiegetrouw hebben we ook dit jaar het seizoen geopend met een gezamenlijke lunch. Ook dit keer was het een groot  succes. Wat het extra gezellig maakte was, dat het nu in de tuin van Rob en Dré plaats kon vinden. Zij hadden hun tuin beschikbaar  gesteld. Voor de kinderen en ook enthousiaste volwassenen was er de mogelijkheid om kleine en reuzebellen te blazen. En dat gaf blije gezichten en mooie resultaten. In het openingswoordje van Tim, de voorzitter werd er stil gestaan bij het overlijden van Tonnie Kosterman, een tuinder die vanaf het eerste begin op de Beemd een tuin heeft gehad, dus ruim 30 jaar lang. We missen zijn aanwezigheid.

Er zijn ook weer een paar jonge gezinnen toegevoegd aan onze vereniging en die werden hartelijk verwelkomd.

Mocht je een keertje komen kijken op ons complex dan ben je altijd van harte welkom. Misschien krijg je ook zin om heerlijke groenten te eten uit eigen tuin. Of blijkt je eigen achtertuin toch te klein voor alle plannen die je met de tuin hebt.

Op dit moment hebben we per ingang van  1 januari  2016 nog één tuin beschikbaar .

Deze heeft een opp. van 90 m² , dus als je interesse hebt , meld je aan via de website of bij de secretaris. Informatie over onze vereniging  is te vinden op www.hofvanwest.nl of zoek contact met de secretaris  Marion van Geffen: secretraris@hofvanwest.nl, telefoon : 024-6411 704."

Dit bericht delen:

Advertenties