Mannen van Naam in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
22 oktober 2015
Vrolijke folkdeuntjes, gevoelige luisterliedjes en veel sterke verhalen, uitgevoerd door mannen met ervaring, mannen met stijl, Mannen van Naam!

In een ver verleden stonden Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. Maar liedjes schrijven en muziek maken kunnen ze nog altijd, dat werd al duidelijk bij de seizoenspresentatie in mei, waarna de zaal al meteen halfvol zat. De bierproeverij, die Wijchense Schone na afloop organiseert zorgde voor nog meer bezoekers. Maar er is nog plek voor liefhebbers van heerlijke muziek en lekker bier! Ga snel naar www.mozaiekwijchen.nl of reserveer via (024) 645 04 55.

Na dertig jaar draait hij weer die plaat

Goh, dat die pick-up het nog doet

Spannend dat zijn zoon nu het huis verlaat

Maar hij weet: het komt allemaal goed

(Uit: ‘Joni’ van Mannen van Naam 2015)

‘Morgen is Ver’ is het tweede theaterprogramma van Mannen van Naam. Net als in hun veelgeprezen voorstelling ‘Verder’ gaan de liedteksten over alles wat hen na aan het hart ligt. Over de mooie mensen om hen heen, over de mensen die ze dichtbij zich willen houden. En over bijzondere mensen die gemist worden.
De Mannen van Naam komen opnieuw verrassend uit de hoek met romantische en vrolijke liedjes, aangevuld met opzwepende Keltische deunen op banjo en accordeon. Er mag meegeklapt en meegezongen worden. En wellicht een traantje weggepinkt. Zo wordt de buitenwereld even vergeten, want morgen… Morgen is ver…

Datum:  donderdag 5 november 2015. Tijd: 20.15 uur. Prijs:  € 17,50 (inclusief garderobe en drankje)

Voor meer informatie over de artiest:

www.mannenvannaam.nl

Trailer/filmpje

Foto: Nol Havens

Dit bericht delen:

Advertenties