Autismecafé Wijchen op 29 oktober bij 'De Teersdijk'

Van onze redactie
22 oktober 2015
Het Autismecafé is een initiatief van Arnold en José Jansen. Ze zijn ouders van een autistische zoon met een verstandelijke beperking. Uit eigen ervaring merkten ze, dat praten met ouders van kinderen met autisme erg prettig is. Zij weten als geen ander wat het is om met een autistisch kind te leven, wonen, communiceren enz.

"Vaak zijn mensen zoekende waar je moet zijn om samen ervaringen uit te wisselen.
Het Autismecafé biedt u de mogelijkheid om samen met ouders, partners van autisten, hulpverleners en andere belangstellenden op een informele manier te kunnen praten over dingen waar je tegenaan loopt, om ervaringen en/of informatie uit te wisselen.
Het Autismecafé is een ontmoetingsplek waar je in een ontspannen sfeer met elkaar kunt praten over allerlei onderwerpen die je bezig houden.
Het ontmoeten van andere ouders van kinderen met autisme is prettig. Je ziet dat je niet de enige bent, er is begrip voor je situatie, je kunt ervaringen uitwisselen en van andere mensen tips en ideeën krijgen.
Wij bieden het Autismecafé aan in de vorm van een inloopcafé. U kunt vanaf 20.00 uur binnen komen lopen om met elkaar van gedachten te wisselen. Als u het tijd vindt om te gaan, dan gaat U weer verder met Uw eigen dag.
Deze avonden zijn voor ouders van een autistisch kind, maar zeker zijn ook (volwassen) mensen met autisme zijn van harte welkom, maar ook opa’s, oma’s, broers, zussen, nichten, neven, hulpverleners etc.
Belangstellenden hoeven zich van te voren niet aan te melden."

Het Autismecafé wordt op 29 oktober vanaf 20.00 uur gehouden bij Cafe – Petit Restaurant “de Teersdijk”, Graafseweg 985 6603 CH Wijchen. Voor verdere informatie kunt u bellen : Tel 024 – 6412529 of mailen naar: jansencafedeteersdijk@xs4all.nl
De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Dit bericht delen:

Advertenties