Film Het Magisch boek der Kristallen op 15 november in 't Mozaïek

Van onze redactie
22 oktober 2015
Deze film gaat over een magisch huis dat staat in het land van Maas en Waal. In dit bijzondere huis woont Doret. De hoedster van de groene kracht. Voor de buitenwereld een vreemd meisje.

Op een dag komt er een nieuw meisje in de klas Mandy. Mandy hoeft net als ieder ander niks met Doret te maken te hebben, maar toch wordt zij telkens naar Doret toe getrokken. Wanneer de pestkop uit hun klas Pieter een magisch zwaard uit Dorets huis steelt gaat het mis. De geest die jaren geleden was opgesloten in het zwaard komt in Pieter terecht. De geest wilt opnieuw 3 kristallen (rood, geel en groen) bij elkaar brengen, om zo machtig te worden. Mandy blijkt aangewezen te zijn voor de nieuwe hoedster van geel.
Pieter gaat op zoek naar zijn rode kristal. Doret en Mandy gaan opzoek naar hun groene en gele kristal. Zullen ze Pieter voor zijn voordat hij de macht krijgt met zijn slechte ideeën?

De film “het Magisch boek der Kristallen” wordt vertoond op zondag 15 november a.s. om 15.00 uur in ’t Mozaïek te Wijchen. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via de site van www.hetmagischboekderkristallen.nl. Op deze site staan ook o.a. foto’s van de film en de vernieuwde trailer.

De kaartjes kosten € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De kassa is geopend vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open om 14.30 uur. Er kan alleen contant betaald worden, er is helaas geen pinmogelijkheid.

Dit bericht delen:

Advertenties