RepairCafé Wijchen op 7 november weer geopend

Van onze redactie
25 oktober 2015
Het RepaircaféWijchen is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur open. Plaats van handeling wijkcentrum OZO, Urnenveldweg. Dus in het najaar van 2015 op de volgende data open:

zaterdag 7 november
zaterdag 12 december: LET OP, één week na Sinterklaas!!

Kijk ook eens op www.repaircafewijchen.nl

Wat zet ik op mijn verlanglijstje?

repaircafé seelgoedtrein   Zaterdag 7 november is het nog maar één week voor de inkomst van Sinterklaas. De hoogste tijd om even kijken of je nog (elektronisch) speelgoed hebt dat defect is en wellicht nog gereparereerd kan worden. Want als bijvoorbeeld je op afstand bestuurbare auto kapot is, kan die wellicht door de mannen van het repaircafewijchen worden gereparereerd. Dan hoef je geen nieuwe te vragen aan Sinterklaas en heb je meer ruimte op je verlanglijstje voor andere wensen. De locomotief op deze foto reed na een half uurtje knutselen weer als een trein. Dus kom zaterdag 7 november met defect speelgoed naar het repaircaféwijchen.
Zoals altijd ook reparatie van uw computer en uw kleding

Heeft uw Sinterklaaspak wat schade door het vele gebruik eind vorig jaar? Voor vakkundige reparatie kunt u bij er terecht.
Is uw computer of laptop wat traag? Kom langs en dan gaan de experts voor u aan de slag zodat u ook dit jaar, al dan niet met behulp van rijmwoordenboeken op internet, weer vele mooie gedichten kan maken op uw computer.

Frontfoto: Henk Hutting







Dit bericht delen:

Advertenties