Enge Buren in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
27 oktober 2015
Op 9 november nemen Enge Buren Theater ’t Mozaïek even over. De hele week repeteren ze daar om hun nieuwe show RUK ook qua licht en geluid helemaal perfect te krijgen. Daarna volgen twee try-outs op vrijdag 13 en zaterdag 14 november zodat het publiek kan zien wat voor een nieuwe parodieën, muzikale vondsten en banale humor Enge Buren nu weer hebben bedacht.

Wederom is het theater blij dat er twee avonden zijn gepland, want er zijn al bijna 400 liefhebbers die (weer) willen komen kijken. Dat betekent dat er gelukkig nog plaatsen zijn voor de last-minute-beslissers die via www.mozaiekwijchen.nl hun kaarten kunnen kopen of via (024) 645 04 55 reserveren.

Over RUK: Even weggeRUKt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van verplichtingen. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die muzikale achtbaan vol humor, energie en schwung; VerRUKkelijk!. Is de muzikale voorliefde van vrouwen anders dan die van mannen? Waarom raakt zij verRUKt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Is het zo dat ze geen RUK van elkaars muziek begrijpen? Of is dat slechts gebaseerd op een vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot geRUKt? Mannen én vrouwen, riemen vast. Enge Buren RUKt uit met hun nieuwe show RUK!

Datum:  vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2015. Tijd: 20.15 uur. Prijs:  € 18,50 (inclusief garderobe en drankje)

Website: www.engeburen.nl

Foto: Ivo de Kok

Dit bericht delen:

Advertenties