Open dag wek- en waarschuwingsystemen bij Van Schijndel Hoortechniek

Van onze redactie
31 oktober 2015
Op vrijdag 6 november organiseert Van Schijndel Hoortechniek een open dag in Wijchen. Op deze dag zal van 10.00 tot 16.00 een productspecialist van Wek- en Waarschuwingssystemen  aanwezig zijn om samen met de deskundige audicien u alle informatie te geven met betrekking tot deze systemen.

Sinds 1 januari 2013 is er veel veranderd met betrekking tot de vergoedingen op hoortoestellen. Dit geldt ook voor de hulpmiddelen voor slechthorenden. Denk hierbij aan telefoons met extra versterking, TV-oplossingen en waarschuwingssignalering voor in en om het huis. De overheid heeft besloten dat er dit jaar 100% vergoeding is voor waarschuwingssystemen vanuit de basisverzekering. Voor u kost dit systeem dus niets. U dient wel een recept te hebben van de KNO-arts. Als u dit op voorhand al regelt, kan Van Schijndel Hoortechniek die dag het vervolgtraject direct in gang zetten en wordt het systeem dit jaar nog geplaatst.

Bent u op deze dag verhinderd dan bent u altijd op een ander moment welkom. Maakt u een afspraak? Dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten.

Van Schijndel Hoortechniek Wijchen, Burchtstraat 19, tel. 024-6637311

Dit bericht delen:

Advertenties