Voetbal: zevenklapper voor vv Alverna

Van onze redactie
2 november 2015
Alverna is door een 7-1 overwinning op Achilles 1894 in de subtop van de hoofdklasse beland. Ondanks het gemis van spelmaker Danny Meier kende de ploeg geen genade voor de Assenaren.

Karim Daira (komt van Rood Wit) was zijn vervanger en die opende de score. Daarna scoorde Glenn Muller op aangeven van Sven van Gelder die uitgroeide tot de man van de wedstrijd. Johnny Dopson benutte een penalty omdat Mels Lantang was gevloerd en Achilles deed iets terug door 1-3 te scoren maar meteen na de aftrap scoorde van Gelder 4-1 en direct na de rust ook de 5-1.
Invaller Alec Nagel zorgde voor de 6-1 en 7-1 maar de ingekomen spits had er met de eveneens ingevallen Jihad Ouchene een paar meer kunnen scoren en richting het dozijn kunnen gaan.

De ploeg van Jan Pruijn speelt aantrekkelijk voetbal waardoor er steeds meer publiek richting Bospad komt en dat zal a.s. zondag 8 november tegen de Bataven uit het Betuwse Gendt ook zeker het geval zijn.

De reserves van Alverna spelen res. 1e klasse, wonnen zondag 1 november in het voorprogramma van koploper Spero 2 en staan nu tweede. Zondag komen ook de reserves van de Bataven naar Alverna.

Dit bericht delen:

Advertenties