D66 Wijchen op de Markt in gesprek met u

Van onze redactie
3 november 2015
Op zaterdag 7 november organiseert D66 in het hele land weer de ‘In gesprek met’-actie. D66 heeft duidelijke ideeën over hoe het verder moet met Nederland, maar is altijd op zoek naar nieuwe ideeën, naar nieuwe mogelijkheden. Daarom gaat D66 in heel Nederland en dus ook in Wijchen het gesprek aan.

Het is voor de inwoners van de gemeente een mooie gelegenheid om met D66’ers in gesprek te gaan over de afgelopen raadsperiode: wat is er al bereikt en waar wil men als inwoner in deze gemeente nog meer aandacht voor hebben. Wat speelt er in de directe omgeving? Hoe tevreden bent is men over onze gemeente? Wat kan er beter? Moet Wijchen wel of niet vluchtelingen opvangen? Moeten er nou wel of geen windmolens komen? D66 Wijchen hoort het graag en ook waarom de inwoners iets vinden, kortom, een goed gesprek!

De bijdragen tijdens deze actie worden verzameld op de website www.gesprekmetnederland.nl. Via Twitter kunt u het volgen op @D66Wijchen en via de hashtags #ingesprekmet #Wijchen. Op de website In gesprek met D66 worden natuurlijk ook de foto’s gepost.

Zaterdag 7 november vanaf 13h00 staat D66 Wijchen op de Markt.

Dit bericht delen:

Advertenties