Theater ’t Mozaïek helpt op 15 november Sinterklaas en Kerstman

Van onze redactie
5 november 2015
’t Mozaïek bestaat al weer 15 jaar. Elke 15e van de maand trakteert Theater ’t Mozaïek daarom op iets leuks en op 15 november staat de actie in de teken van de familievoorstellingen.

Op die dag kan iedereen namelijk via www.mozaiekwijchen.nl  kaartjes voor de familievoorstellingen kopen voor maar € 10,00 per stuk, zolang de voorraad strekt. Zo kan je lekker voordelig naar de Kinderklucht “de pakjeskluis van Sinterklaas” of  het spannende sprookje Joris en de Draak. Maar ook de familiemusical Klokkenluider van de Notre Dame, JEANS TeenZ met o.a. Pieter Berry, de welbekende Brammetje Baas en populaire schrijver Paul van Loon doen mee aan deze mooie actie.

Sinterklaas is op 15 november toch al in Wijchen en heeft internetpiet opgedragen flink wat kaartjes in te kopen. Ze passen namelijk zo mooi in de schoen. En de Kerstman is blij dat theaterkaartjes zo licht zijn, dan kan je ze gewoon in de boom hangen. Wie er dan ook de cadeaus inkoopt, op 15 november speelt Theater ’t Mozaïek graag voor Sinterklaas en Kerstman tegelijkertijd. Deze actie loopt alleen via de website www.mozaiekwijchen.nl en per voorstelling is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar.

Foto's: Roy Beusker, Bob Bronshoff, Ministerie van Beeld

Dit bericht delen:

Advertenties