Nieuwe zaalvoetbalvereniging in Wijchen

Van onze redactie
16 april 2016
Sinds afgelopen vrijdag 15 april is Wijchen een zaalvoetbalvereniging rijker: z.v.v. Wijchen gaat vanaf seizoen 2016/2017 starten met wedstrijden in Sportcentrum Olympic.


De doelstelling van de vereniging is om binnen een aantal jaren een stabiele vereniging te zijn in de top van Nederlandse zaalvoetbal. Waar Wijchen in het verleden meerdere topteams in de hoogste klassen van zaalvoetbal had, moet Wijchen het nu doen met alleen Z.S.W. op het 3e niveau.


z.v.v. Wijchen ziet daarom kansen om met een geheel eigen visie en beleid de weg naar de top van Nederlandse zaalvoetbal te bewerkstelligen. De vereniging heeft voor authentieke aspecten gekozen en gaat in de dorpskleuren rood, wit met zwart accent spelen en als speellocatie is voor Sportcentrum Olympic gekozen, omdat dat in het verleden de zaalvoetbaltempel van Wijchen was.


Eén van de doelstellingen van de nieuwe vereniging is om met plaatselijke en regionale spelers te gaan werken en per 2017/2018 te gaan samenwerken met de jeugdopleidingen van de veldvoetbalclubs uit de regio.


Voor informatie over de vereniging & sponsoring kunt een mail sturen naar zvvwijchen@gmail.com

Dit bericht delen:

Advertenties