Rob & Emiel in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
1 april 2014
Het meest magische cabaretduo van ons land komt op zaterdag 12 april naar Wijchen. Niet voor één, maar voor twee voorstellingen! ’s Middags staat Tsjongejonge op het programma, een interactieve show voor alle kinderen vanaf 6 jaar die van magie houden. En ’s avonds zijn de jongeren en volwassenen aan de beurt om zich te verbazen en vermaken tijdens Geknipt & Geschoren. Deze shows zijn absoluut iets anders dan de theaterdiners bij Sterrebosch, voor iedereen die daar heeft genoten, is deze grote show een echte aanrader! Kaarten voor beide optredens zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 03 47.

Tsjongejonge
Een uur lang kunnen kinderen vanaf zes jaar genieten van de show ”Tsjongejonge” van Rob & Emiel. Zij nemen met behulp van magie en korte verhalen het publiek mee op reis door de magische wereld. In deze voorstelling laten Rob & Emiel niet alleen enkele van hun mooiste acts zien, maar leren de kinderen ook hoe ze met behulp van een paar trucs meer zelfvertrouwen kunnen krijgen. Het is een interactieve  theatershow, speciaal gemaakt voor het jongere publiek.

Geknipt & geschoren
In hun derde avondvullende theatershow zorgen Rob en Emiel voor cabaret, theater, visuele acts, stand-upcomedy, mentalisme en magie. In Geknipt en Geschoren worden de bezoekers heen en weer geschud en vallen ze van de ene verbazing in de andere.  Rob en Emiel brengen zeker geen doorsnee theaterhow. Het is cabaret, het is mentalisme, maar dan net iets meer. Rob en Emiel zijn geknipt & geschoren en er helemaal klaar voor. De bezoekers keren zeker huiswaarts met een glimlach van oor tot oor. Een fantastische afsluiting van het theaterseizoen 2013-2014 van Theater ’t Mozaïek.

Alle gegevens van de middagvoorstelling op een rijtje:

Datum: Zaterdag 12 april 2014

Tijd: 14.30 uur

Artiest: Rob & Emiel

Voorstelling: Tsjongejonge!

Genre: Jeugdentertainment (6+)

Prijs:  €11,50 (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja)

 

Alle gegevens van de avondvoorstelling op een rijtje:

Datum: Zaterdag 12 april 2014

Tijd: 20.15 uur

Artiest: Rob & Emiel  Foto: Brett Russel 

Voorstelling: Geknipt en Geschoren

Genre: Cabaret /entertainment

Prijs:  €19,00  (inclusief garderobe en drankje)

Dit bericht delen:

Advertenties