Kleintje Koffie

Van onze redactie
2 april 2014
Op 16 april van 10.00 tot 11.00 uur is er weer “Kleintje Koffie” in de Bibliotheek Wijchen.

Thema van deze ochtend is Bewust balans over hooggevoeligheid

Is mijn kindje hooggevoelig? En wat betekent dat dan?

Iemand die hooggevoelig (hoogsensitief) is, is zich sterk bewust van zijn omgeving. Dit kan zich uiten in o.a. veel/snel huilen, snel overprikkeld zijn, sterk reageren op (emoties van) anderen, gevoeliger voor geluid, licht maar ook voor bepaalde voedingsmiddelen of etiketjes in kleding.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Miranda Verlaan is Sensitherapeut en trainer en heeft zich gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Tijdens Kleintje Koffie op 16 april  zal zij meer vertellen over hooggevoeligheid bij kinderen en ook tips geven over wat u als ouder kunt doen zodat uw gevoelige kindje vol (zelf)vertrouwen kan opgroeien en lekker in zijn vel zit. 

Meer informatie kunt u vinden op www.BewustBalans.info en www.bibliotheek-wijchen.nl

Kom gewoon met uw kind naar deze bijeenkomst (voor ouders met kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar).Neem ook het bibliotheekabonnement mee want er is gelegenheid om boekjes uit te zoeken. Neem ook wat te drinken mee voor uw kindje.

Datum: woensdag 16 april 2014

Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur

Waar: de Bibliotheek Wijchen, Oude klapstraat 80

Voor wie: voor ouders/verzorgers en kinderen tot en met 4 jaar

Toegang is gratis

Wat is Kleintje Koffie? Van 0-4 jaar leert een kind heel veel. Lopen, praten, spelen, plaatjes  kijken en begrijpen. Uw kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet uw kind samen met u!  Kleintje Koffie wil vaders en moeders met kinderen van 0-4 jaar bij elkaar brengen. Iedere maand wordt met elkaar over een thema  gesproken waarbij boeken en de taalontwikkeling van uw kind centraal staan. Kinderen kunnen gewoon mee met hun ouder(s) naar Kleintje Koffie. De bijeenkomst is gratis!

 

Dit bericht delen:

Advertenties