De psychiatrische patiënt wordt steeds zichtbaarder in de wijk en op straat, waardoor de ‘verwarde personen’-discussie in onze maatschappij actueel is. Door de huidige ontwikkelingen in de samenleving en de zorg hebben mensen met een psychische kwetsbaarheid het veel zwaarder gekregen dan dat ze nieuwe kansen krijgen.
Deze lezing wordt gegeven door Miranda van Amersvoort van training- en coachingbureau WerkBewust. Donderdag 22 september van 20.00 - 22.00 uur, Bibliotheek Wijchen, Campuslaan. Kosten: € 6,50 voor leden / € 7,50 voor niet leden. Reserveer hier uw kaartje.
"Tijdens deze lezing krijgt u informatie, en gaan we in gesprek over: Wie is verwarde persoon, hoe is deze term ontstaan, waar lopen ze tegenaan? De zin en onzin van een gedwongen opname, hoe werkt een gedwongen opname, de grenzen van de wetgeving en wat levert het op? Wat kunnen we samen doen; welke denkpatronen moeten we doorbreken, wat zijn inspirerende voorbeelden?"
Miranda van Amersvoort is eigenaar van WerkBewust en werkt ruim 20 jaar in de GGZ als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige en komt veel contact met het wel en wee van verwarde personen waar ze intensief mee samenwerkt.
WerkBewust geeft praktijkgerichte training en coaching aan hulpverleners en dienstverleners die te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid en helpt u en uw team steviger in uw schoenen te staan. Heeft u als hulpverlener of mantelzorger last van overbelasting, incidenten en veel ziekteverzuim? Wit u beter contact krijgen met uw cliënt? Wilt u meer kennis over psychische klachten?
Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk op
www.werkbewust.nl.
Miranda is ervan overtuigd dat deze lezing nieuwe inzichten gaat geven en zij hoopt u dan ook te ontmoeten op 22 september!