3 dagen lang Kasteelfeesten

Van onze redactie
5 april 2014
We gaan er weer voor! 3 dagen lang Kasteelfeesten

Het leukste feest van Wijchen staat weer voor de deur! Na hard werken en hulp van vele sponsors kan er ook dit jaar weer gefeest worden rondom Hemelvaartsdag. Van 28 t/m 30 mei 2014 is het drie dagen lang genieten tijdens de Kasteelfeesten.

Het is de organisatie ook dit jaar gelukt om weer een topprogramma samen te stellen; de kasteeltuin staat drie dagen bol van de topartiesten. Op woensdagavond, de jeugdavond, wordt het programma verzorgd door The Matrixx. Diverse bekende DJ’s, zoals La Fuente en DJ Indyana, zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

Donderdagavond gaat het feest verder en wordt de tent op z’n kop gezet door Summerland, feestmaker DJ Robert Pouwels, Marco Borsato-imitator Jos Cové en de Brabantse stylinggoeroe Roy Donders.
Vrijdagmiddag staan de Wijchense senioren centraal. Zij kunnen genieten van optredens van Jacques Herb en het Huttenkamporkest.
DJ Ronnie en de Crazy Piano’s sluiten de Kasteelfeesten vrijdagavond af.

Dit jaar vervalt de zaterdag van de Kasteelfeesten, omdat die dag ook dancefestival Emporium plaatsvindt. De inzet van politie en andere hulpdiensten kan dan niet gegarandeerd worden. Het bestuur van de Kasteelfeesten heeft dit in goed overleg met David Brons van The Matrixx besloten. Vanwege het vervallen van de zaterdag is er dit jaar geen kindermiddag.

Meer informatie over de Kasteelfeesten Wijchen is te vinden op www.kfwijchen.nl. Tip: volg de Kasteelfeesten ook op Facebook en Twitter (@KFWijchen), want de organisatie verloot regelmatig vrijkaarten en munten op social media.

Toegangskaarten zijn te koop via de website. Sponsoren kunnen zich nog altijd melden bij de sponsorcommissie via

sponsorzaken@kfwijchen.nl

 

Kasteelfeesten logo 600x600 KasteelfeestenWijchen_fotocompilatie

Dit bericht delen:

Advertenties