Bijzondere expositie in Kunstpost Wijchen

Van onze redactie
7 april 2014
Op 12 en 13 april vindt er een bijzondere expositie plaats bij KunstPostWijchen. 45 kunstenaars doen mee aan een evenement voor Stichting Energy4All. Tijdens de expositie is er muziek en is er werk te zien van alle deelnemers: veel schilderijen, keramiek, fotografie, beelden en meer....  
 

Soms....


De initiatiefnemers van het evenement zijn Anja Knuiman en Connie de Graaf. De achtergrond voor hun initiatief hebben zij zo omschreven:

Soms komt er iemand op je pad….en dan weet je meteen dat het belangrijk is om je energie en mogelijkheden in te zetten…………

Op ons pad kwam een vijfjarig meisje uit Wijchen, een meisje dat een zeer ernstige stofwisselingsziekte heeft en niet zeker is van een lang leven. Na dit bericht over dit zieke meisje wilden we iets doen………..doe jij met ons mee?

Stichting Energy4All heeft als doel geld in te zamelen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Over vijf of zes jaar kan er een medicijn zijn, maar daar is wel geld voor nodig. Ook is het van groot belang dat Energy4All meer bekendheid krijgt onder een groot publiek, zodat zij meer onderzoeken mogelijk kunnen maken.

Opening


Er kwamen meer dan 45 aanmeldingen op de oproep en zo is "Kunst van geven" tot stand gekomen: een mooie expositie in KunstPostWijchen met kunstenaars die zich ook willen inzetten voor kinderen die doodmoe geboren zijn. De opening wordt verricht door Toon van Gelder en de kunstenaars, op 12 april om 11 uur. Openingstijden KunstPostWijchen allebei de dagen van 11 - 17 uur.
energy4all    Tijdens de expositie zijn er ook vrijwilligers van Energy4All aanwezig, zij kunnen meer vertellen over het werk van de Stichting.Tevens zal er een collectebus in de expositieruimte staan waar bezoekers hun vrijwillige bijdrage kunnen geven. Meer over Ernergy4All is ook te lezen op hun website.


Dit bericht delen:

Advertenties