Wijchense Atelierroute tijdens de Paasdagen

Van onze redactie
8 april 2014
Wijkcentrum de Brink doet dit jaar uitgebreid mee met de Atelierroute 2014 in de gemeente Wijchen met de paasdagen. Tijdens de Atelierroute tonen kunstenaars op 40 plaatsen in de gemeente Wijchen hun werk. Vaak in hun eigen atelier, soms met meerdere kunstenaars op een gedeelde locatie.

Tijdens de atelierdagen presenteren vijf exposanten bij wijkcentrum De Brink. De atelierroute past volledig bij de doelstelling van het wijkcentrum: het stimuleren van een optimaal leefklimaat en de behartiging van belangen van alle groepen en/of bewoners van de wijken Kerkeveld en Huurlingsedam. Wijkcentrum De Brink richt zich op een breed publiek van jong en oud, met en zonder een beperking en vormt zo een sociale ontmoetingsplek voor en door wijkbewoners en alle belangstellenden.

Door mee te werken aan de atelierroute wil het wijkcentrum een groter publiek bereiken en zo te laten zien wat er allemaal gebeurt in het wijkcentrum. Overdag en in de avonden zijn er veel activiteiten.  Door de week worden er veel activiteiten georganiseerd door medewerkers met een beperking, zoals onder andere creakids en mozaïeken. Er is ook de mogelijkheid om er iets te drinken, te lunchen of een lekker kopje koffie te drinken met de inmiddels bekende appeltaart. Kijk op de site www.wijkcentrumdebrink.nl voor alle mogelijkheden.

brink atelier

Dit bericht delen:

Advertenties