El Mundo zoekt muzikale mannen

Van onze redactie
28 april 2014
Help, wij zitten te springen om muzikale mannen

Wij, tenoren en bassen van wereldkoor El Mundo, zitten te springen om nieuwe collega’s tenoren en bassen die ons bij El Mundo willen komen versterken. El Mundo, dat onder leiding staat van dirigent Jan Paul van der Hoeven, is een koor dat liedjes zingt van over de hele wereld zoals Afrika, Amerika, Ambon, Engeland, Frankrijk, Nieuw Guinea, Ierland, Indonesië, Israel, Italië, Japan, Kroatië, Macedonië, Nederland, Oakraïne, Nieuw Zeeland, Spanje, USA, Venezuela en Zweden.

Naast ons bestaat ons koor uit 12 sopranen en 15 alten. Het is een gezellig koor dat een keer in de 14 dagen op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur repeteert in verpleeghuis De Veste, hoek Driehuizerweg-Pater Eymardweg in Brakkenstein. We treden twee keer per half jaar met veel plezier op. We hebben o.a. optredens gehad in de Klif in Oosterhout, Oortjeshekken, CWZ, Openluchttheater De Goffert, Verpleeghuis Joachim & Anna en het Accordionmuseum De Muse in Malden. Momenteel staan er rond de 25/30 liedjes op ons repertoire en dat wordt elk seizoen meer.

Als  mannen zijn wij in de minderheid met al die zingende sopranen en alten, daarom zijn wij qua aantal per stemsoort op zoek naar aanvulling van de tenor- en baspartij. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar minstens 6 tot 8 bassen en 6 tot 8 tenoren. Koorervaring is geen “must”, dat komt vanzelf als je bij ons komt zingen. Plezier en passie staat bij El Mundo voorop. Als je stemvast bent en “wijs kunt houden” , volgt de rest vanzelf.  Interesse… wil je meer weten. Neem dan contact op met Jacqueline Snelder, tel. 024 - 358 19 18 of mail naar jsnelder@kpnmail.nl.

Wij kijken vol ongeduld uit naar je komst bij El Mundo

Fred, John, Manuel, Marnix Max, Pieter, Ton en Wim

Dit bericht delen:

Advertenties