Biljartarena in Zaal Verploegen

Van onze redactie
28 april 2014

KNBB district Nijmegen presenteert van 2 t/m 4 mei de TEAM FINALS 2014


 Ruim 20 biljartteams uit het biljartdistrict Nijmegen strijden om de titels in hun klasse. De Stichting Biljartevenementen Wijchen [SBW] organiseert deze wedstrijden al voor de derde keer en het evenement krijgt een professionele uitstraling.

De grote zaal van Zaal Verploegen in Wijchen zal worden ingericht met 7 biljarts in een heuse biljartarena, net als in de tijden van de EK’s  en WK’s.

De deelnemende teams hebben zich via een lange competitie moeten plaatsen voor deze teamfinals en zullen dit weekend hun kwaliteiten nog één keer moeten aanspreken om de titel in de wacht te slepen. De titel geeft hun het recht om deel te nemen aan de regionale kampioenschappen, maar ook enkele tweede plaatsen hebben dit voorrecht. Kortom, er zijn nog uitdagingen genoeg om een mooi seizoen nog meer glans te geven.

De biljarters zijn allen afkomstig uit het district Nijmegen en zijn van alle niveau. Uiteraard wordt gespeeld in de traditionele spelsoort libre, maar ook het populaire driebanden en bandstoten komen aan bod. Alle geplaatste teams spelen in hun klasse een halve competitie, waarna de eindstand de winnaar zal bepalen.

De SBW zal er alles aan doen om het de biljarters zo aangenaam mogelijk te maken en weer zorg dragen voor een geolied evenement in een mooie biljartsfeer. Al vanaf woensdag zijn de vrijwilligers van de BV Woezik in de weer om de zaal in te richten.  Als organisatie is in het verleden al veel ervaring opgedaan, maar nog steeds vinden we uitdaging in het neer zetten van biljartevenementen, topbiljarters of sportieve amateurs, het maakt voor de SBW geen verschil.

De wedstrijden starten vrijdag 2 mei om 19.00  uur, zaterdag en zondag al om 10.00  uur.  De opening van de teamfinals  is vrijdag om 18.45 uur.

U kunt uiteraard binnenlopen voor een leuke biljartmiddag, de entree bij Zaal  Verploegen aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen  is gratis. Alle informatie te volgen via www.bvwoezik.nl

woezik biljart

Dit bericht delen:

Advertenties