Op zondag 9 en maandag 17 april worden er speciale broden voor Pasen gebakken in Bakhuis Leur. Op zondag 9 april worden de traditionele Paashanen gebakken, deze hanen werden gebruikt tijdens Palmpasen en op een palmpaasstok geplaatst. Op 2
e paasdag 17 april zullen er gevulde paasbroden worden gebakken. Dit alles zal gebakken worden in de handgestookte traditionele broodoven.
Bakhuis Leur is elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen worden lekkernijen gebakken met de historische takkenbosoven uit 1840. U kunt zien hoe het oude bakkersambacht wordt uitgeoefend en het verhaal horen van Bakhuis Leur. U bent van harte welkom voor koffie, thee en de zelf gebakken koekjes, brood en banket.
Data: zondag 9 en maandag 17 april 2017. Openingstijden: 11.00-17.00 uur. Kosten: gratis
Adres: Van Balverenlaan 1b,6615 AH Leur. Meer info:
www.glk.nl of 0487-531976
Foto: Paasbakken Bakhuis Leur, fotograaf Ton Rothengatter