Bedankavond Mozaïek Wijchen

Van onze redactie
3 juli 2014
Op dinsdagavond 30 september 2014 nodigen Theater ’t Mozaïek & Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland de Wijchense vrijwilligers uit voor de jaarlijkse Bedankavond. Ondanks alle hectiek rond de verbouwing van ’t Mozaïek willen wij de vrijwilligers weer de onvergetelijke avond bezorgen die zij verdienen.

Met de Bedankavond bedanken wij al die actieve mensen die zich het hele jaar belangeloos inzetten voor bijvoorbeeld onze jeugd, ouderen en zieken. Hun vrijwillige inzet maakt immers voor veel andere mensen deelname aan de Wijchense samenleving mogelijk. En dankzij de vele vrijwilligers kent Wijchen een bloeiend en divers verenigingsleven.

De Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland stelt als blijk van respect en waardering een groot deel van de opbrengst van haar golftoernooi voor deze feestelijke avond ter beschikking en draagt mede zorg voor de totstandkoming van deze avond door handen uit de mouwen te steken.

Vanaf 19:00 uur zijn de vrijwilligers van harte welkom in Theater ’t Mozaïek. Daar wacht hen een hartelijk welkom met koffie en iets lekkers en vervolgens worden zij getrakteerd op een verrassend optreden in de theaterzaal. Daarna staan nog twee verwenworkshops naar keuze op het programma. Deze variëren van fotografie en wijnproeverij tot percussie. De Bedankavond wordt afgesloten met een gezellige borrel in de foyer.

We staan dit jaar voor een extra uitdaging: net als voorgaande jaren voorzien wij een grote belangstelling voor de Bedankavond. Mede door de verbouwing is het aantal beschikbare plaatsen voor deze avond beperkt. Om teleurstelling te voorkomen dienen organisaties zich daarom vooraf aan te melden.  Geeft u voor 15 augustus 2014 via receptie@mozaiekwijchen.nl t.a.v. Saskia de Waal de volgende gegevens door: naam van de organisatie, naam contactpersoon en het aantal vrijwilligers voor de Bedankavond.

Tot ziens op 30 september!

Namens Theater ’t Mozaïek en Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland

 

 

Dit bericht delen:

Advertenties