Kunstmarkt Wijchen 31-8-2014

Van onze redactie
20 augustus 2014
Zondag 31 augustus is tussen 10:00 en 17:00 uur de kasteeltuin weer helemaal gevuld met een van de grootste kunstmarkten uit de regio. Ruim 70 kramen met kunstenaars uit Nederland, maar ook België en Duitsland. Vertrouwde gezichten en veel, veel nieuwe, met name uit het Wijchense.

Een tuin vol schilderijen in allerlei stijlen, formaten en uitvoeringen. In olieverf en acryl. Aquarellen, grafiek, potloodtekeningen. U vindt er keramische beelden en beelden in brons, glas en allerlei steensoorten. U ziet er werk van edelsmeden en bewondert andere kunstvormen.

Rondslenteren, kijken. Familie, vrienden en kennissen ontmoeten. Een praatje maken met een kunstenaar. Inspiratie opdoen om zelf creatief te worden. Even zitten en wat drinken. Dat ene, schitterende werk kopen voor die lege plek in huis. De prijs kan daarbij geen probleem zijn, die varieert van 10,-- tot 500,--

De bekende Wijchense portrettist Frans van den Heuvel is er. Hij vereeuwigt u waar u bij staat. En dat voor een paar tientjes. Het bijzondere daaraan is dat hij een deel van de opbrengst doneert aan het Hospice dat eind dit jaar klaar is.

Dit bericht delen:

Advertenties