Alpha-cursus in Wijchen

Van onze redactie
20 augustus 2014
Alpha-cursus in Wijchen

 

Op 16 september aanstaande start er in Wijchen een Alpha-cursus. Deze cursus biedt een eigentijdse en laagdrempelige manier om kennis te maken met het christelijk geloof. De cursus duurt 10 weken, één avond per week en een weekend.

Elke avond begint met een maaltijd en daarna wordt er een onderwerp besproken en uitgediept. De deelnemers gaan vervolgens in kleine groepjes uiteen om verder te praten.

De eerste twee avonden zijn geheel vrijblijvend, daarna kunnen de cursisten beslissen of ze door willen gaan of niet. De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Iedereen is welkom! Deelname aan deze cursus is gratis, aan het weekend zijn wel kosten verbonden.

Interesse? Kom naar de informatieavond op 9 september 2014 in Wijkcentrum De Brink Adres: Brink 27, 6603 JR Wijchen

Aanvang: 20.00 uur

De Alphacursus is een basiscursus die door vrijwel alle kerken wordt ondersteund. In Wijchen wordt de cursus aangeboden door de Parousiagemeente.

Kijk voor meer informatie over de Alpha-cursus op www.alpha-cursus.nl of neem contact op met Ruud van den Hoonaard tel. 06-33148796 of email alphacursuswijchen@gmail.com  of kom naar de informatieavond op 9 september.

Dit bericht delen:

Advertenties