Theater ’t Mozaïek presenteert: Leonie Meijer bij Wijchen Present

Van onze redactie
31 augustus 2014
Op zondag 7 september, tijdens Wijchen Present, start het nieuwe seizoen van Theater ’t Mozaïek. Op die dag tussen 11.00 en 16.00 uur en daarna op alle zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur is de theaterkassa open voor al uw theaterkaartjes, vragen en theatrale kadootjes zoals de podiumkaart en allerlei mooie arrangementen. Tussen 12.00 en 15.00 verwelkomt het theater een zeer speciale gast, namelijk zangeres Leonie Meijer, finaliste van de allereerste Voice of Holland en rijzende ster in de Nederlandse muziekwereld. Niet voor niets won ze de Sterren.nl-award voor Beste Zangeres.

Zij laat op het theaterpodium enkele voorproefjes van haar eerste theaterconcert Luister Maar Live horen en natuurlijk is het mogelijk om bij de theaterstand haar handtekening te krijgen. De echte liefhebbers melden zich tussen 11.00 en 13.00 uur bij de theaterstand om kans te maken op een exclusief kleedkamerconcert. Leonie zal in de kleedkamer van het theater, omringd door posters van artiesten die haar voorgingen een mini-concert geven voor maximaal 10 fans. Deze tien kaartjes worden verloot onder de belangstellenden, waarbij enthousiasme en originaliteit ook worden beloond. Theater ’t Mozaïek houdt wel van een theatrale actie!

Op donderdag 2 oktober is het hele concert van Leonie te bewonderen in Theater ’t Mozaïek. Hiervoor zijn nog kaartjes verkrijgbaar, op 7 september aan de theaterkassa of via www.mozaiekwijchen.nl. Dat geldt ook voor vele andere voorstellingen, maar niet meer voor Youp van ’t Hek, Jandino, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Roué Verveer en van der Laan&Woe. Voor het eerst in de theatergeschiedenis zijn er namelijk voor de start van het seizoen al zes voorstellingen uitverkocht. Gelukkig zijn er nog veel meer mooie voorstellingen te bewonderen in allerlei genres op www.mozaiekwijchen.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties