Burendag zondag 28 september 2014 bij Wijkcentrum de Brink

Van onze redactie
31 augustus 2014
Ook dit jaar doet de Brink weer mee met de landelijke Burendag, met medewerking van het Oranjefonds en Douwe Egberts, dit jaar is het thema ‘bak je mee?’

Taartenbakwedstrijd: Wie bakt de lekkerste en mooiste taart van de buurt?

Bak thuis je taart, breng hem om 15.00 uur naar de Brink en een jury beoordeelt wie er met een prijs naar huis gaat. Meld je even aan zodat we een idee hebben hoe veel taarten we kunnen verwachten. Je mag natuurlijk ook pas op het laatste moment beslissen of je mee wil doen.

De leeftijdscategorieën zijn:

  • tot en met 12 jaar

  • 13 tot 16 jaar

  • 17 jaar en ouder/ volwassenen


Buurtbarbecue

Elkaar ontmoeten onder het genot van heerlijke hapjes gemaakt door jezelf en buurtgenoten. Neem zelf je eten mee en kijk wat je wil delen met anderen. Als iedereen iets lekkers maakt hebben we een tafel vol hapjes om met elkaar uit te kiezen. Je kunt denken aan salades, stokbrood, fruit, sateetjes, hamburgers, gehaktballetjes, garnalenspiesjes, maiskolven, kruidenboter, sausjes, tapashapjes en alles wat je lekker lijkt. Er zijn barbecues aanwezig waar je zelf je vlees op kunt roosteren.

Het geheel wordt opgeluisterd door live muziek en (kinder)optredens.
De kinderen kunnen hun energie ook kwijt op het springkussen.

We maken er met elkaar een heel gezellige middag van!

Via de website, www.wijkcentrumdebrink.nl/burendag2014, kun je je aanmelden voor een optreden, als je een taart wil bakken of als je mee wil helpen met op- en/of afbreken.

 

bbq                                         burendag1PIC_2351                                          wijkcentrum

Dit bericht delen:

Advertenties