Het publiek beslist in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
15 september 2014
Voor één keer geeft theaterprogrammeur Nancy van Nuland haar taak uit handen tijdens de show Het publiek programmeert. Op vrijdag 26 september bepaalt het publiek van Theater ’t Mozaïek wie later in het seizoen een avondvullende show mag verzorgen. De bezoekers krijgen vier artiesten te zien en kiezen daarna de winnaar. Die artiest komt op 9 januari terug met zijn volledige show en de entree voor die show zit bij de entree voor 26 september inbegrepen. Twee geweldige avonden voor de prijs van één dus. Kaarten voor Het publiek programmeert zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024)6450347.

Het gaat om vier gevarieerde artiesten in verschillende genres en met uiteenlopende stijlen. En allemaal getalenteerd en vol passie, op de avond zelf begrijpt u waarom Nancy geen keuze uit deze vier kon maken. De artiesten vinden het zelf ook erg spannend, maar waren meteen enthousiast over dit originele concept.

De artiesten:

De Ministers
Na twee succesvolle muzikale voorstellingen is ook de nieuwe show Herkomst intiem, poëtisch getint en aangenaam sfeervol. Vol persoonlijke liedjes en verhalen, verfrissende blikken, maar ook verrassende herkenning. De Ministers worden al veelvuldig gedraaid op onder meer Radio 2.

Margriet Bolding

Margriet Bolding is psycholoog en cabaretière. Haar nieuwe show is getiteld Zo zijn we niet getrouwd. Ze vindt het allemaal nog erg spannend en kwetsbaar, maar het voelt goed, zo geeft ze zelf aan…
Jodymoon

Het unieke singer-songwriterduo Digna Janssen en Johan Smeets leeft en werkt samen. En dat hoor en voel je in hun muziek. Tijdens hun show word je meegenomen in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid.

Anne Jan Toonstra
Stand-up comedian en muzikant. Op het toneel energiek, ontwapenend en doeltreffend. Het ene moment scherp en zelfs keihard, het volgende moment kwetsbaar. Anne Jan won het Groninger Studenten Cabaretfestival (jury- en publieksprijs) en Camaretten .

 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: Vrijdag 26 september 2014 

Tijd: 20.15 uur

Artiesten:  De Ministers, Margriet Bolding, Jodymoon, Anne Jan Toonstra

Voorstelling: Het publiek programmeert: U bent de jury

Genre: Muzikaal cabaret

Prijs:  €25,00 voor twee voorstellingen (dus 26/9 én 9/1) (inclusief garderobe en drankje)

 

 

 

Dit bericht delen:

Advertenties