Nieuw professioneel team van personal trainers in Wijchen!

Van onze redactie
22 september 2014
Afgelopen week beklonken Wilfred Derks en Peer Pulles een unieke samenwerking op het gebied van personal training bij Derks4Sport en Go4Fit (Basic).

Wilfred Derks bekend als eigenaar van de 3 succesvolle fitnesscentra Derks4Sport, Go4Fit en Go4Fit Basic. Peer Pulles is sinds een klein jaar bedrijfsleider van de 2 laatstgenoemde centra's en daarnaast was hij 11 jaar geleden de eerste zelfstandige personal trainer van Gelderland.

De laatste 10 jaar nam personal training een vlucht in Nederland en doordat je als personal trainer onder de zogenoemde 'vrije beroepen' valt, betekende dit helaas ook een wildgroei. Van hoog opgeleide
bewegingswetenschappers tot pas afgestudeerde CIOS'ers maakte de keuze voor de consument het er niet gemakkelijker op. Om deze reden hebben Wilfred en Peer een selectie gemaakt van de beste personal trainers uit de regio.

Onder de vlag van Pulles Personal Training & Coaching zetten zij een professioneel team van 5 personal trainers -drie heren en twee dames- neer die vanuit de drie centra's mensen gaan helpen op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl. Dit houdt niet in dat er perse in de sportscholen getraind gaat worden, maar op een locatie waar de klant zich thuis voelt, dus in de buitenlucht behoord ook zeker één van de opties. Door het selecteren van personal trainers met verschillende specialismen hebben zij op elke vraag en doelstelling een passend antwoord. Daarnaast werken zij op het gebied van voeding samen met Herbalife en met Thijs Hendriks van Fysiotherapie Sanavit, om ook mensen met klachten aan het bewegingsapparaat zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Wilt u meer weten over Pulles Personal Training & Coaching? Zondag 28 september zullen Wilfred, Peer en één van de Personal Trainers op de Gezondheidsdag op de Markt in Wijchen aanwezig zijn. Of neem alvast een kijkje op de website www.pulles-training.nl of bel met 024-6421550 (Sportclub Go4Fit).

 

Dit bericht delen:

Advertenties