Theater ’t Mozaïek daagt u uit: Vind de hint & u wint…

Van onze redactie
23 september 2014
Theater ’t Mozaïek start woensdag 24 september  met de bijzondere winactie ‘Vind de hint & u wint’. Met deze actie maakt u kans op diverse prijzenpakketten met o.a. vrijkaarten, borrel met artiesten, arrangementen en nog meer.

 Hoe kunt u deze prijzen winnen?

Het is niet zomaar een actie, want u moet er wel wat voor doen! In het centrum van Wijchen hangen namelijk vijf gouden enveloppen. Bij deze winkels of horeca-gelegenheden  haalt u uw Gouden Hint. Op iedere Gouden Hint staat een vraag, die u door een bezoekje aan www.mozaiekwijchen.nl kan beantwoorden. Heeft u alle vijf de hints en vormt u hiermee een theatrale zin? Dan maakt u kans op die mooie prijzen.

Theater  ’t Mozaïek gaat natuurlijk niet zomaar vertellen waar de Gouden Hints te vinden zijn. Kijk maar eens goed in de Wegwijs of volg het theater op twitter (@Mozaiekwijchen) en Facebook (/theaterwijchen).

Op de website www.mozaiekwijchen.nl is meer informatie te vinden over deze unieke speurtocht, die overigens echt voor snelle speurders is, aangezien deze actie op 5 oktober al weer afgelopen is.

 

Dit bericht delen:

Advertenties