Color Obstacle Run Zaterdag 27-9-2014

Van onze redactie
24 september 2014
Unieke Color Obstacle Run verdubbelt in aantal en telt daarnaast meer dan 500 ouders met kids!

Zaterdag 27 september a.s. vindt de kleurrijke Color Obstacle Run plaats op de Berendonck in Nijmegen. Met een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van 2013 belooft ook deze editie weer een spectaculair evenement te gaan worden! Naast de verdubbeling op het 6- en 9 kilometer parcours, zullen ook meer dan 500 ouders met kinderen starten in een uniek familie startvak (6 t/m 12 jaar) waarbij ze een uitdagend 3 kilometer parcours vol kleurpoeder, modder en obstakels gaan afleggen!

De Color Obstacle Run wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en telt in totaal meer dan 2.100 deelnemers. De deelnemers staat een uitdagend parcours te wachten waarbij zij volledig onder het kleurpoeder door de modder zullen tijgeren, in touwen klimmen en waar zij vooral veel lol hebben!

De Color Obstacle Run wordt georganiseerd door het team van de Strong Viking Obstacle Run en zal vanaf 11:00uur van start gaan! De toegang voor toeschouwers is gratis, deelnemers zullen de aanmoedigingen hard nodig hebben om het uitdagende obstacle run parcours te overwinnen.

__________________

Voor meer informatie of afbeeldingen:

Erwin van Haren

Marketing bij Strong Viking

erwin@strongviking.com

06-21595104

 

Dit bericht delen:

Advertenties