Oeloek in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
25 september 2014
Flinke lachsalvo’s, stijgende verbazing en plaatsvervangende schaamte, dat is wat het publiek overkwam tijdens de seizoenspresentatie van Theater ’t Mozaïek tijdens de preview van Oeloek. De kaartverkoop liep meteen storm, maar gelukkig zijn er nog steeds kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55. Op vrijdag 3 oktober is het fysieke cabaret van dit viertal te bewonderen op het Wijchense podium.

 

De voorstelling Prille Roest is spektakel op de vierkante meter en dat geheel in stijl van Oeloek: krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk. In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst en falen was nog nooit zo raak.

De recensies over Oeloek zijn alom enthousiast. Zo schreef De Volkskrant dat ze de opvolgers zijn van het legendarische duo Waardenberg & De Jong.

En De Theaterkrant meldde dat Oeloek energiek, veelzijdig en veelbelovend is. ”Hun programma Prille Roest draait als een tierelier.”

 

En omdat Oeloek erg gul is aangelegd krijgt iedereen bij de aankoop van 2 kaartjes de dvd van de vorige show cadeau. Dat is nog eens lekker nagenieten!

 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Vrijdag 3 oktober 2014

Tijd: 20.15 uur

Artiest:  Oeloek

Voorstelling: Prille Roest

Genre: Cabaret (Bij boeking twee kaartjes gratis Oeloek-dvd van vorige show)

Prijs:  €17,00                  (inclusief garderobe en drankje)

Dit bericht delen:

Advertenties