Ernst en Bobbie weer in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
25 september 2014
Op zondag 5 oktober komt het populaire duo weer naar Theater ’t Mozaïek. De voorstelling om 13.00 uur zit nagenoeg vol, maar voor 10.45 uur (extra voorstelling) en 16.00 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. Wees er snel bij, want de shows van Ernst en Bobbie zijn altijd een onvergetelijk feestje voor groot en klein. Kijk voor kaarten op www.mozaiekwijchen.nl of bel (024) 645 04 55.

In de try-out van deze gloednieuwe familievoorstelling draait alles om schoon drinkwater. Door een  onhandigheid van Bobbie is er in het huis van Ernst en Bobbie geen water meer. Zij gaan op onderzoek uit en komen er achter dat zij niet de enige zijn in de wereld met een schoon watertekort: in het Afrikaanse land Nbuku leven de bewoners al jaren zonder schoon drinkwater. Ernst en Bobbie komen in actie en gaan geld en water inzamelen voor dit goede doel. In hun goedbedoelde actie gaat natuurlik van alles mis en werken zij zich alleen maar verder in de nesten. Via een omweg komen zij uiteindelijk toch terecht in het Afrikaanse land. Alles zit tegen, maar natuurlijk loopt alles weer goed af.

Het doldwaze avontuur van de twee kinderhelden heeft alle vertrouwde ingrediënten in zich die het publiek van de twee gewend is: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en heel veel grappen. Grappen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. De voorstelling behandelt op een Ernst en Bobbie-manier daarnaast een daadwerkelijk probleem van niet schoon drinkwater in de wereld. Op een speelse manier krijgen de toeschouwers ook iets mee van deze problematiek, maar Ernst en Bobbie dragen ook een oplossing aan.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Zondag 5 oktober 2014

Tijd: 13.00 en 16.00 uur

Artiest:  Ernst, Bobbie en de rest

Voorstelling: Wij willen water show (try-out 3+)

Genre: Familievoorstelling

Prijs:  €16,50  (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja)

 

Dit bericht delen:

Advertenties