Kloosterfeesten 25 en 26 oktober in Alverna

Van onze redactie
8 oktober 2014
Zaterdag 25 en zondag 26 oktober is het weer zover, de jaarlijkse Kloosterfeesten in Alverna. Op de parkeerplaats van horecabedrijf De Markies zal twee dagen lang een feesttent staan, waar ook dit jaar het dak er weer af zal gaan.

Zaterdag 25 oktober

De zaterdag zal van start gaan met DJ Ronnie en een Mini Concert van Nielson met live band. DJRonnie is een allround DJ die voor elk feest inzetbaar is. Door zijn ruime ervaring in Feestcafe's, Discotheken, Feesttenten, Evenementen, Verjaardagen en Bruiloften weet hij dmv zijn enthousiasme, interactie met publiek, snelle draaistijl en entertainment, van elk feest een FEEST te maken DJRonnie heeft inmiddels zijn sporen wel verdiend, zowel in Binnen- en Buitenland. Dit jaar is DJRonnie uitgeroepen tot NR1 Party DJ van Nederland tijdens de Party Awards 2010. Ook een FINALE plaats, als "Beste DJ/Entertainer van Nederland" staat op zijn CV. Met DJRonnie heeft u echt een feestende DJ in huis.

Nielson
2014 gaat met de release van het album “Zo Van Ah Yeah” op 7 maart, de daaropvolgende clubtour langs poptempels als Tivoli en Paradiso en het verzorgen van het voorprogramma van Guus Meeuwis in juni, een prachtig jaar voor Nielson worden. En dan te bedenken dat zijn grote doorbraak door het meedoen aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ pas 1,5 jaar geleden plaatsvond. Het betekent het begin van een muzikale rollercoaster vol met hits, awards en festival highlights. 

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina) en zijn samenwerking met Bløf op het nummer ‘Mannenharten’ waren allen erg succesvol. Vooral zijn debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant success en voor optredens bij RTL Viert de Zomer, Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar. Met nominaties op zak voor de Edison, 3FM en MTV Awards is hij hét Nederlandstalige zangtalent om rekening mee te houden.
  Nielson momenteel hoog in de hitlijsten met “sexy als ik dans”

ZONDAG 26 oktober

Hike                                                                                                                                                              De band Hike is momenteel één van de populairste cover- en nederpopbands van het land. Door jarenlange ervaring, enthousiasme en plezier weet Hike tijdens iedere gelegenheid een feestelijk hoogtepunt te bereiken. Daarnaast is Hike ook bekend van de zomerhit: ‘Lekker Lekker in de zon’!
 Deze sensationele feestband gaat Alverna op zondag 26 oktober in gezellige, oude glorie brengen,”

Voor meer informatie  kan men terecht op www.zaaldemarkies.nl of op de Facebook pagina van De Markies.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zaal De Markies.

Dit bericht delen:

Advertenties