Marco Roelofs in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
9 oktober 2014
Pats! Boem! Klets! Marco Roelofs is terug in de ring. De voormalig  frontman van punkband de Heideroosjes verruilde de rockpodia voor het pluche van het theater. Dat leverde een verrassend cabaretprogramma op getiteld “Kaal”. Deze show stond met veel succes in Theater ’t Mozaïek en daarom komt Marco terug met een try-out van zijn nieuwe voorstelling “Ramkoers”. Op donderdag 16 oktober is hij te zien in Wijchen en kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

“Kaal” was een voorstelling met nuances en dat was nieuw voor de brulboei. Na jaren rebelleren heeft de opstandige Marco Roelofs balans en rust gevonden. Hij wil best meedoen aan het normale burgerleven, maar hoe? Marco Roelofs zoekt verbinding.  Zijn voorstelling “Ramkoers” bevat scherpe analyses, absurde anekdotes, liefdevolle gedichten en af en toe een klein liedje. Over een man die wanhopig probeert mee te doen aan de participatiemaatschappij, maar zichzelf opnieuw in de nesten werkt.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Donderdag 16 oktober 2014 . Tijd: 20.15 uur. Genre: Muzikaal cabaret. Prijs:  €17,50 (inclusief garderobe en drankje).

Foto: Loek Buter   Marco Roelofs - Fotograaf Loek Buter - foto 4

Dit bericht delen:

Advertenties