Whisky Blues Event in Zaal Verploegen

Van onze redactie
16 oktober 2014
De tijd van wollen truien, open haardje en een goed glas whisky is weer in aantocht, een mooi moment om weer op ontdekkingsreis te gaan naar mooie whisky’s. Het begon dus ook al weer te kriebelen bij het Whisky team van Zaal Verploegen.  Richard, Corné en Niels hebben dit keer een heus event georganiseerd, naast het proeven van de verschillende whisky’s zal er ook een hippe blues band aanwezig zijn om de sfeer compleet  te maken.

Zelfs een overtocht naar Schotland is eraan is er aan te pas gekomen om een fantastische selectie van 10 mooie whisky’s te maken die u deze middag kunt proeven. Bekende en juist onbekende whisky’s zullen worden gepresenteerd.  Vrijwel alle whisky streken zijn vertegenwoordigd, met 10 verschillende soorten kunt u wellicht tot uw favoriete drankje komen. Ook zal er een klein assortiment te koop worden aangeboden vanuit een stand, via onze slijterij. Zo kunt u ook thuis nog nagenieten van een mooie middag.

Het proefglaasje, een flesje water en het stokbrood zal u worden aangereikt, waarna u het whisky-buffet kunt gaan bezoeken.  Natuurlijk serveren we een aantal bittergarnituur, zoals een speciaal kaaspalet maar uiteraard zal ook de oer-Hollandse bitterbal niet ontbreken.

Whisky en ‘the blues’ gaat een perfecte combinatie opleveren om er een mooie middag van te maken. De band de C-jays uit omgeving Oss hebben we uitgenodigd om dit te bewerkstelligen. De C-Jays zijn sinds jaar en dag actief op de podia in Nederland. Met een minimale bezetting van gitaar, bas en cajon witen zij een optimaal resultaat neer te zetten. Gedreven door passie, zweet en hartstocht spelen zij op aanstekelijke wijze nummers uit de veertiger, vijftiger en zestiger jaren, met invloeden van Blues, Country, Americana en Rock ’n Roll. De bar zal geopend zijn voor wie naast de whisky nog een drankje wil nuttigen. Tevens staan er diverse broodjes op het menu deze middag om in de lekkere trek te voorzien.

Het festival bij Zaal  Verploegen aan de Woeziksestraat 100 te Wijchen,  start zondag 26 oktober vanaf 14.00  uur tot ca 18.00  uur.  De entree bedraagt € 34,50 inclusief de whisky’s, de hapjes en de toffe muziek. Zonder  de whisky te proeven bent u voor € 7,50 welkom.

Informatie en reserveringen vindt u op www.whiskybluesevent.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties