Nieuwe tennisbanen Harava officieel in gebruik genomen

Van onze redactie
2 november 2014
Zondag 2 november organiseerde tennisvereniging Harava in Hernen-Bergharen een open dag, waarbij de gerenoveerde banen middels een sleuteloverdracht officieel in gebruik werden genomen.


In de maanden juli tot en met september zijn de tennisbanen van tennisvereniging Harava volledig gerenoveerd. Het oude kunstgras is vervangen door nieuw kunstgras en daarnaast zijn de banen twee aan twee een kwartslag gedraaid waardoor het tennispark een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen.

Om dit heugelijke feit te vieren hield tennisvereniging Harava afgelopen zondag een open dag. De open dag begon met de officiële ingebruikname van de banen middels een sleuteloverdracht van Stichting Schaarweide aan LTV Harava. De openingshandeling werd verricht door wethouder Paul Loermans en de voorzitters van LTV Harava en Stichting Schaarweide.

Na de openingshandeling verzorgde tennisschool Joffe van der Heijden, onder een bijna lenteachtige zon, tennis clinics waarbij jong en oud de nieuwe banen konden uitproberen c.q. kennis konden maken met Harava. Nieuwe leden kunnen nu gebruik maken van een aantrekkelijk introductiekorting.

Voor meer informatie www.harava.nl


Dit bericht delen:

Advertenties