Wijchen wordt een levend sprookje

Van onze redactie
13 november 2014
Kom deze winter op zaterdag 20 en zondag 21 december naar het Kerst Sprookjesfestijn en ervaar de magie van sprookjes in het betoverende centrum van Wijchen! Het Kerst Sprookjesfestijn is een kerstbelevenis voor de hele familie. Ook voor wie niet meer in sprookjes gelooft…

Twee dagen lang leef je in Wijchen in een wintersprookje. Vanaf de verlichte torens van het kasteel volgt een spectaculaire en overweldigende opening. Koperblazers laten vanaf de torens hun kerstliederen neerdalen op de bezoekers. Fonkel mee met de vele lampjes in het centrum, laat je tijdens deze koude dagen opwarmen door de knisperende vuurkorven of zwier en zwaai mee op de grote ijsbaan op de Markt.

Hoe gaat het sprookje verder? Je wordt verliefd op de mooiste winterprinsessen en sneeuwkoninginnen, de wensfeeën zorgen ervoor dat je een voorspoedig nieuwjaar tegemoet gaat en de vele verhalenvertellers laten je weer in sprookjes geloven. De kleinste winterprinsen en prinsessen kunnen als ware sprookjesfiguren meelopen met een lampionnenoptocht met hun zelfgemaakte lampionnen. Het belooft een bijzondere ervaring te worden! Wil je weten hoe dit allemaal afloopt? Kom dan op 20 en 21 december naar een gloednieuwe editie van het Kerst Sprookjesfestijn.

Dit bericht delen:

Advertenties